marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  „Când eram pe balconul meu, am văzut cadavrele pe pământ”. Crimă urmată de sinucidere în Miami. Victimele sunt doi români

  de - | 3 septembrie 2022, 3:25 PM | Internaţional

  0

  (foto: captură video NBC)

  Orașul Miami a fost zguduit de o crimă urmată de o sinucidere! Victimele sunt un bărbat de 48 de ani și o femeie în vârstă de 49 de ani, ambii români, foști concubini.

  Bărbatul a împușcat-o mortal pe femeie, în plină stradă, pentru că nu a vrut să se mai împace cu el. Ulterior, criminalul s-a sinucis. Cei doi locuiau în statul Pennsylvania și au avut o relație care a durat circa doi ani, potrivit poliției. Femeia voia să se despartă și a fugit împreună cu fiul ei în Miami, unde locuia fiica ei, în vârstă de 27 de ani. Criminalul i-a urmărit, iar atunci când femeia a refuzat împăcarea, a împușcat-o, iar apoi s-a sinucis.

  Potrivit profilului LinkedIn al bărbatului român, acesta este se numea Cristian Coclea, lucra pentru Piedmont Airlines, o companie aeriană din Philadelphia, în Pennsylvania, iar femeia ucisă este Szerika Dumuța.

  Ofițerul Kiara Delva, purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție din Miami, a declarat că Szerika a călătorit la Miami, împreună cu fiul ei de 14 ani, pentru a rămâne cu fiica ei de 27 de ani, în efortul de a scăpa de Cristian.

  Delva a spus că Cristian pare să fi urmat-o pe Szerika la Miami în încercarea de a reaprinde relația lor.

  După ce a respins această încercare, Delva a spus că Cristian a împușcat-o pe Szerika înainte de a întoarce arma asupra lui. Oficialii i-au declarat decedați pe ambii la fața locului.

  „De data aceasta nu pare să fi existat o istorie de violență domestică între cei doi, totuși detectivii continuă să investigheze antecedentele/istoria lor”, a spus Delva.

  Impușcătura ar fi avut loc în fața celor doi copii ai victimei.

  Locuitorii din cartierul urban de lux au fost șocați de împușcătură.

  „Când eram pe balconul meu, am văzut cadavrele pe pământ”, a spus un vecin, care s-a identificat drept Manny. „Am fost îngrijorat pentru că avem câțiva prieteni acolo.”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.