sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Campionii Europei au ajuns la Lisabona! Ronaldo și compania vor fi decorați de președinte

  de Special Arad | 11 iulie 2016, 4:39 PM | Sport

  0

  Naționala Portugaliei a revenit în țară după succesul obținut în fața Franței (1-0), în finala Campionatului European. Este primul succes de această anvergură din istoria naționalei portugheze.

  Fotbaliștii antrenați de Fernando Santos, alături de staff, vor fi decorați astăzi de președintele Marcelo Rebelo de Sousa, cu cele mai înalte distincții ce pot fi oferite de statul portughez.

  Avionul cu care lusitanii au revenit în Portugalia a aterizat la ora locală 12:40 pe aeroportul Humberto Delgado, din Lisabona. De acolo, echipa a fost preluată de un autocar descoperit, cu care jucătorii și antrenorii defilează prin capitala Portugaliei. Turul se va sfârși la Palatul Național Belem, reședința președintelui portughez.

  Mii de persoane au ieșit în centrul orașului, în zona Alameda, pentru a sărbători alături de jucători cucerirea Campionatului European.

  După succesul portughezilor din finală, compania aviatică cu care Ronaldo&Co s-au întors în țară a vopsit un avion cu numele lui Eusebio, în cinstea triumfului istoric.

  portugal bbb

  SURSA: GSP

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.