Campionatele Naţionale de gimnastică revin la Arad

  de - | 28 februarie 2019, 10:23 AM | Sport

  0

  Campionatele Naţionale de gimnastică revin la Arad după zeci de ani de absenţă, iar un merit important pentru readucerea lor în oraşul nostru îl au antrenorii CSM-ului (Ciprian Hegyi şi Carina Franiov – gimnastică artistică, respectiv Elza Fărcuţa – gimnastică aerobică), cu un lobby important pe lângă conducerea Federaţiei dar şi Liliana Nica, expert superior pe sport în cadrul DJST Arad, şi ea cu un aport însemnat la ideea de a găzdui în Polivalentă o ediţie a Naţionalelor.

  Aradul merita să i se atribuie competiţii importante, mai ales în gimnastica artistică, unde nume precum Ebilia Eberle, sala din Arad purtându-i numele, sau Adelin Kotrong şi Iulia Berar, ambii gimnaşti ai CSM-ului componenţi ai loturilor naţionale de seniori, au fost atuuri poate decisive în revenirea oraşului nostru pe harta organizatorică a gimnasticii româneşti.

  Aradul va găzdui în acest an Cupa „Emilia Eberle” la gimnastică artistică, în 28-29 martie, organizator CSM Arad şi parteneri DJST Arad şi Federaţia Română de Gimnastică, Campionatul Naţional de gimnastică artistică pentru juniori III, în 15-18 mai, cu organizator Federaţia Română de Gimnastică, în parteneriat cu CSM Arad şi DJST Arad şi Campionatul Naţional de gimnastică aerobică, în 18-20 octombrie, organizatori CSM Arad, Federaţia Română de Gimnastică şi DJST Arad.

  sursa: csmarad

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.