Campioane pe sate la bătaie! Două fete s-au luat la pumni din cauza unui băiat

  de - | 13 august 2020, 10:31 AM | Naţional

  0

  (foto: captură video adevărul)

  Două adolescente din Dâmboviţa au părut în spaţiul public în ipostaze care nu le fac deloc cinste. Fetele îşi împart pumni şi injurături şi au fost cu greu despărţite de prietenele lor. Scenele au fost filmate în comună dâmboviţeană Cobia şi acum au ajuns şi pe mâna poliţiştilor.

  Fetele s-ar fi certat de la un băiat. La cearta dintre cele două fete participă şi alte prietene care par mai mult că se amuză de cele petrecute. În cele din urmă, fetele care asistau la scandal le potolesc pe fetele care s-au ciomăgit bine. Imaginile au ajuns şi pe masa poliţiştilor, care au fi aplicat amenzi pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice şi au deschis şi un dosar penal.

  Citeste mai multe pe adevărul

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.