miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Campanie de donare de sânge la sediul I.P.J. Arad

  de Special Arad | 4 aprilie 2018, 4:09 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. La data de 3 aprilie, de la primele ore ale dimineţii, domnul inspector șef Tamaș Ioan Marcu împreună polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad au donat sânge.

  Campania de donare a avut loc la sediul I.P.J. Arad, în colaborare cu Centrul de Trasfuzie Sanguină Arad. Aceasta are drept scop sensibilizarea cetățenilor cu privire la nevoia acută de sânge a spitalelor, ajutând astfel la salvarea de vieți.
  Donarea de sânge este un profund act umanitar faţă de semeni. Ea nu poate fi înlocuită de niciun fel de tratament, având un maximum de eficienţă.

  Mulţi dintre polițiștii arădeni donează sânge periodic, sprijinind permanent Centrul de Transfuzie Sanguină Arad atunci când acesta s-a confruntat cu un deficit la unele grupe de sânge.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.