Campanie de dezinfectare la Ineu. Sunt luate în vizor locurile de joacă din Parcul Bisericii și Cartier Traian

  de Special Arad | 16 aprilie 2018, 12:31 PM | Ineu | Știri Arad

  0

  Comunicat. Astăzi și mâine, respectiv 16 și 17 Aprilie, se va face dezinfectarea locurilor de joacă situate în Parcul din Spatele Bisericii Ortodoxe din Centrul Orașului Ineu – ”Parcul Bisericii” și a spațiilor amenajate din Cartierul Traian. Dezinfecția se va face cu acaricid și are drept sccop eliminarea acarienilor și a căpușelor, purecilor, din spațiile publice destinate agrementului.

  Vă rugăm să vă supraveheați copii și să nu introducă nimic de pe jos, în cavitatea bucală sau în ochi! Spălați-vă pe mâini după ce ajungeți acasă de la locul de joacă!

  În caz de alergii, vă rugăm să cereți ajutor medical la unitatea spitalicească din apropiere!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.