Campanie de colectare gratuită a deșeurilor electrice, în Secusigiu, Felnac și Zădăreni

  de Special Arad | 15 May 2019, 5:25 PM | Felnac | Secusigiu | Știri Arad | Zăbrani

  0

  Asociația Română pentru reciclare RoRec organizează vineri, 17 mai, o campanie de informare și colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) în Secusigiu, Felnac și Zădăreni.

  „Protejează-ți sănătatea şi mediul în care trăieşti! Participă la acțiunea de colectare a deşeurilor electrice şi electronice din Secusigiu, Felnac și Zădăreni!”

  Organizatorii campaniei – autoritățile locale şi Serviciul Local de Colectare Arad, oferă cetățenilor servicii gratuite de colectare a deşeurilor electrice. Acțiunea are şi caracter educativ cu privire la importanța colectării aparatelor electrice vechi sau stricate, fiind susținută de Asociația Română pentru Reciclare – RoRec.

  Telefon: 0746 222 862, 0800 444 800
  Program: 09:00 – 15:00

  Localităţi arondate:
  Munar, Sânpetru German, Satu Mare, Călugăreni, Bodrogu Nou

  Puncte de colectare:
  – Platou Primărie Secusigiu
  – Platou Remiza PSI Zădăreni
  – mașina de colectare

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.