Campania „Rorec” de colectare gratuită a deșeurilor electrice poposește la Ghioroc

  de Special Arad | 4 octombrie 2018, 12:51 PM | Știri Arad

  0

  Asociația pentru reciclare „Rorec” poposește vinerea aceasta (5 octombrie) în comuna Ghioroc din județul Arad pentru a desfășura o campanie de colectare gratuită a deșeurilor echipamentelor electrice și electronice (numite și DEEE)

  Campania se desfășoară pe platoul din fața primăriei, între orele 10-16. Cine dorește să apeleze la serviciul gratuit de colectare, pentru a chema mașina acasă, pot suna la numărul de telefon: 0257 461 101 sau la 0800 444 800.

  Asociația RoRec (non-profit) este formată de unsprezece dintre cei mai cunoscuţi fabricanţi europeni de aparatură electrocasnică. Misiunea RoRec este de a contribui activ la conservarea, protecția și îmbunatățirea calității mediului înconjurător și a sănătății umane, pentru utilizarea rațională a resurselor naturale, prin asigurarea de servicii complete de gestionare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice și implicit prin reintroducerea materiilor prime în circuitul economic.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.