joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update Un camion încărcat cu materiale plastice a fost făcut scrum în urma unui incendiu ce a avut loc la ieșire din Șimand spre Arad

  de Special Arad | 25 mai 2023, 2:03 PM | Știri Arad

  0

  foto: ISU Arad

  Un camion încărcat cu materiale plastice a luat foc în această după masă, pe DN 79, la ieșire din localitatea Șimand spre Arad, la fața locului fiind chemați pompierii. La sosirea acestora, autotrenul ardea generalizat. Șoferul s-a autoevacuat în condiții de siguranță din cabina camionului.

  Pentru lichidarea incendiului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Ineu cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, cu sprijinul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Șimand.

  Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad „incendiul a fost localizat. În aceste momente pompierii acționează pentru stingerea incendiului și îndepărtarea efectelor negative ale acestuia”.

  UPDATE

  ISU Arad a anunțat că „incendiul a fost lichidat. Autotrenul a fost afectat în proporție de 80%, capul tractor arzând în totalitate. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul electric”.

  incendiu

  Citește și: Încă un incendiu provocat de o țigară, la Arad. De data aceasta, pe strada Războieni

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.