Camera de Comerț pregătește târgul EDU2JOB la Expo

  de Special Arad | 11 May 2016, 9:55 AM | Știri Arad

  1

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Arad, Colegiul Economic Arad şi Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Arad organizează, în perioada 12-13 mai 2016, la EXPO Arad, a treia ediție a evenimentului internațional EDU2JOB.

  Târgul se adresează elevilor, studenţilor, persoanelor aflate în căutarea unui job şi urmăreşte alăturarea strategică de oferte din cele două domenii complementare: educație și locuri de muncă.

  Pe parcursul celor două zile vor fi prezente companii, agenții de recrutare şi furnizori de formare profesională, universităţi şi agenţii de consultanţă educaţională internaţională de studiu.

  Pentru o mai bună îmbinare între teorie şi practică, elevii de la licee economice din ţară participă, în cadrul acestui eveniment,  la Târgul Naţional al Firmelor de Exerciţiu „Exersăm acum, profesăm în viitor”, aflat la a IV-a ediţie. Târgul a fost organizat în scopul formării şi dezvoltării de competenţe fundamentale necesare viitorilor absolvenţi, pentru a lucra într-o firmă reală.

  În prima zi a evenimentului, începând cu ora 12:00, va avea loc o conferință pe tema învăţământului profesional şi tehnic, prezentându-se bune practici în domeniu. Intenţia organizatorilor este de a pune faţă în faţă firmele interesate de atragere de forţă de muncă pregătită profesional şi instituţiile implicate în pregătirea acesteia.

  Obiectivul evenimentului este acela de a identifica soluții în vederea dezvoltării unui climat de afaceri stabil bazat pe un sistem de învățământ aplicat pe nevoile economice.

   

  PROGRAM VIZITARE

  Joi, vineri: 10:00 – 18:00

   

  PROGRAM TRANSPORT

  Plecare de la Podgoria: 10:30, 13:30, 16:30.

  Plecare de la Expo: 11:00, 14:00, 18:00.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.