Camera de Comerț, Industrie și Agricultură organizează cursul „Comunicare în vânzări”

  de Mihai Todoca | 13 iunie 2016, 10:32 AM | Administraţie | Educaţie

  0

  Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad organizează, prin Centrul de Formare Profesională, în perioada 24-28 iunie 2016 cursul “Comunicare în vânzări”, susţinut de trainerul Cristian Teișan.

  Cursul se adresează persoanelor care doresc să îşi îmbunătăţească afacerea, abordând următoarele tematici: analiza mediului de desfășurare a afacerii, găsirea celor mai bune surse de finanțare, vânzări şi profitabilitate, strategii pentru adaptarea procesului de vânzare, tehnici de abordare a diferitelor tipuri de clienţi pentru obţinerea rezultatelor dorite, metode de negociere.

  În urma finalizării programului, participanţii vor obţine diploma ANC (fost CNFPA), recunoscută de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale şi Persoanelor Vârstnice și Ministerul Educației și Cercetării Științifice, certificatul obținut fiind recunoscut atât la nivel național cât și în Uniunea Europeană, dar şi un certificat eliberat de CCIA Arad.

  Detalii legate de program, costuri şi rezervări la telefon: 0730.188.299 sau email: [email protected]persoană de contact: Prof. Carmen M. Crișan, se arată într-un comunicat CCIA.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.