marþi, 5 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad a organizat în 16 martie cel de-al treilea eveniment în cadrul Clubului de Business

  de Special Arad | 17 martie 2023, 12:08 PM | Administraţie

  0

  Comunicat. Tema din această lună a celebrat implicarea femeilor în diverse domenii de activitate, iar în cadrul evenimentului a avut loc şi o tombolă cu 10 premii: manichiura – pedichiura, machiaj profesionist, cursuri CCIA Arad, torturi si produse cosmetice.

  Evenimentul a fost deschis de preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad, domnul Gheorghe Seculici: “Luna martie a acestui an aduce cu sine cel de-al treilea eveniment din cadrul clubului de business al CCIA Arad. Evenimentul de astăzi reuneşte doamne cu rezultate deosebite în viaţa economică şi socială şi care aduc schimbări pozitive şi plusvaloare mediului de afaceri şi comunităţii. Este un eveniment creat pentru recunoaşterea excelenţei feminine”.

  La eveniment au participat Geanina Pistru – director adjunct Compania de Apa, Garofița Popa – manager GAL Podgoria Minis-Maderat, Oana Pârvulescu – director DAS Arad, Tina Pintea – manager pensiunea Dorotin, Carmen Crisan – manager departament formare profesionala CCIA Arad, Marcela Vasile – realizator emisiune TV chef Marcela, Cati Pascal – director vanzari Oriflame, Mercedes Mihaly Deak – manichiurist si formator, Daiana Popa – artist make-up.
  Evenimentul face parte din programul CCIA Arad pentru anul 2023 de informare și instruire a agenților economici cu privire la reglementări naţionale și europene în diferite sectoare de activitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.