joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Camera de Comerț Arad invită firmele arădene la întâlniri de afaceri cu firme din Ungaria

  de Special Arad | 3 iunie 2019, 9:53 AM | Administraţie

  0

  Comunicat. Camera de Comerț Arad în parteneriat cu Camera de Comerţ Csongrad şi CED Central European Economic Development Network Nonprofit Ltd. prin biroul regional Arad invită firmele arădene la o sesiune de brokeraj cu firme din Ungaria active în sectorul industriei alimentare.

  Evenimentul va avea loc în data de 11 iunie 2019, în intervalul orar 10 – 13, la sediul Camerei de Comerţ Arad (str. Cloşca, nr. 5, Arad).

   “Întâlnirile de afaceri fac parte din paleta serviciilor oferite de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad companiilor arădene. Scopul evenimentului este de a crea, menţine şi dezvolta relaţiile profesionale între Ungaria şi judeţul Arad, fiind o oportunitate de afla cât mai multe informaţii despre oferta existentă pe piaţă, dar şi de a identifica potenţiali parteneri pentru viitoare proiecte de cooperare”, declară președintele CCIA Arad, arh. Gheorghe Seculici.

  Participanții din Ungaria caută distribuitori şi parteneri pentru următoarele produse: pateu din ciuperci pleurotus şi ciuperci pleurotus proaspete, bomboane de crăciun, fursecuri, pişcoturi, napolitane, caramele, bomboane, carne pui broiler, rață, gâscă, sucuri de fructe şi legume, gemuri, condimente, mac şi migdale, produse bio, paste făinoase din porumb, uleiuri, produse de morărit, produse de panificaţie fără gluten, produse de carne congelate, carne de raţă şi de gâscă, specialități din făină de spellt/produse bio, pateuri din ficat de gâscă, bomboane jeleu naturale şi fructe uscate.

  Participanții din România sunt distribuitori de produse alimentare, furnizori pentru lanțuri de magazine, comercianți, etc.

  Evenimentul constă în întâlniri bilaterale prestabilite, între firmele din Ungaria şi România organizate într-un cadru organizat, unde reprezentanții firmelor aleg partenerii de discuție cu ajutorul organizatorilor.

  Participarea la eveniment este gratuită, fiind asigurate şi serviciile de traducere.

  Confirmările de participare se transmit la adresa de email [email protected] până la data de 9 iunie 2019.

  Informații suplimentare la telefon +40.743.171.518.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.