sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cameleonica Laura Cosoi, oficial celebră

  de Special Arad | 24 septembrie 2014, 11:26 PM | Undeva

  0

  Laura Cosoi e o femeie cameleonică. Contrastele cu care se joacă şi schimbările prin care îi place să treacă au dus-o către noi pe un drum ceva mai sinuos. Acum e oficial – a ajuns. Şi e hotărâtă să nu mai plece.

  Laura Cosoi a devenit oficial celebră în noaptea dintre 29 şi 30 iunie, miercuri spre joi, pe la 4 dimineaţa, ora la care nu se întâmplă nimic sau se întâmplă totul.

  Era în pat, toţi cei 163 de centimetri întinşi lângă iubitul ei Andrei Maria, adică Smiley, când i-a sunat unul dintre telefoane. Nu-l dăduse pe silent pentru că nu o caută nimeni în toiul nopţii. Nu ca pe Smiley, care nu poate să doarmă dacă nu-l închide – mereu îi mai află câte-o bezmetică numărul, iar noaptea a fost dintotdeauna tovarăş iubirilor neîmpărtăşite. Laura s-a dezmeticit, s-a întins după telefon şi a văzut că era un număr ascuns. A răspuns şi a auzit o voce necunoscută: „Laura?”.

  Tipul i-a spus că se ştiu de undeva şi apoi a întrebat-o jucăuş dacă ştie cine e, dacă nu vrea să încerce să ghicească. Laura n-avea chef de jocuri şi i-a închis. Dimineaţă, când s-a trezit, şi-a dat seama că tocmai o apelase un admirator secret, un necunoscut. Nici nu conta cine era ori dacă era vreun maniac. Admiratorul secret tocmai o sunase la 4 dimineaţa, ora la care nu se întâmplă nimic sau se întâmplă totul. Semn că poate ar fi cazul să-şi dea telefonul pe silent.

  Semn că era oficial celebră.

  Sursa: Esquire

  df505b2cd61c7c44588b884e543ba52e

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.