Calvarul unei fetițe din Timișoara! Violată de ambii părinți timp de șase ani, victima a reușit să scape de coșmar după ce a povestit

  de - | 5 martie 2021, 4:39 PM | Regional

  0

  Doi timișoreni, soț și soție, în vârstă de 43 și 37 ani, au fost reținuți, astăzi, fiind acuzați că în ultimii șase ani, și-au abuzat sexual fata acum în vârstă de 13 ani. Totul a început după ce victima s-a dus la DGASPC Timiș și a povestit coșmarul prin care trece, fiind făcută o plângere penală.

  Investigațiile polițiștilor de la Serviciul de investigații criminale din cadrul Poliției Timiș au scos la iveală faptul că fata a fost abuzată sexual prima dată la vârsta de șapte ani, atât de tată, cât și de mamă. Profitând de imposibilitatea fetei de a se apăra, părinții au întreținut cu aceasta raporturi sexuale, orale și anale, în repetate rânduri.

  Mama fetei a participat activ la abuzurile soțului, atunci când nu privea cum propria fiică este  exploatată sexual. Polițiștii au făcut, astăzi, o percheziție la domiciliul celor doi soți care sunt acuzați viol în formă continuată, instigare la agresiune sexuală, corupere sexuală, rele tratamente aplicate minorului. Aceștia urmează să fie prezentați judecătorului cu propunere de arestare preventivă.

  Citeste mai mult pe pressalert

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.