Călin Bibarț: Târgul de Crăciun va fi în condiții stricte sau chiar anulat

  de Special Arad | 3 noiembrie 2020, 8:28 AM | Coronavirus | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Târgul de Crăciun de la Arad ar putea avea loc în condiţii stricte, dar numai dacă numărul cazurilor de infectare cu coronavirus nu va mai creşte, a spus primarul Călin Bibarţ pentru Radio România Timișoara – Arad FM.

  „Ne-am gândit să ne limităm doar la străduța de lângă Primărie, ca în fiecare an, în fața Primăriei și în zonele pietonale, unde sunt terasele. Asta a fost etapa pregătitoare. Acum, este posibil renunțăm. Dar așteptăm evoluția, dacă cumva pandemia bate pasul pe loc, atunci putem da semnalul, dacă nu, vom fi nevoiți să rămânem doar cu iluminatul de sărbători și cu pomul de Crăciun cel central din fața Primăriei și unde mai avem amplasați, în câteva zone din oraș”, a declarat edilul pentru postul de radio.

  Edilul spune că deja s-au stabilit mai puţine zone unde să fie amplasate căsuţele, distanţate între ele. Totuşi, Bibarţ nu exclude anularea evenimentului, dacă situaţia o va impune.

  Călin Bibarţ a adăugat că, înainte de a lua o decizire, se va consulta cu DSP, cu Prefectura şi Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.