Calendarul Pirelli 2017 promovează naturalețea. Actrițe celebre, fără machiaj (Foto / Video)

  de - | 1 decembrie 2016, 1:36 PM | Beauties

  0

  Pirelli a prezentat primele imagini din calendarul pentru 2017. Pentru al doilea an la rând, compania a decis sa apeleze la actrițe celebre precum Nicole Kidman, Uma Thurman, Julianne Moore sau Kate Winslet.

  Deşi urmează în mare parte tiparul din 2016, cel de-al 44-lea calendar Pirelli vine şi cu o premiera. Peter Lindbergh a devenit primul fotograf care se afle în spatele a trei astfel de calendare cu femei. În acest an, fotograful a dorit ca imaginile să fie cât mai naturale şi mai puțin retușate. Modelele, majoritatea actriţe au pozat astfel fără machiaj, punctul forte al colecţiei fiind reprezentat de emoţiile şi forţa emanată de reprezentantele sexului frumos.

  1480417304-screen-shot-2016-11-29-at-115931-am1480417204-screen-shot-2016-11-29-at-120006-pm

  Printre cele 15 celebrităţi ce au participat la realizarea calendarului intitulat “Emoţional”, s-au numărat Nicole Kidman, Uma Thurman, Kate Winslet, Julianne Moore, Zhang Ziyi, Penelope Cruy sau Helen Mirren dar şi profesoara de teorie politică din Rusia, Anastasia Ignatova. În timpul conferinţei de presă, fotograful şi câteva dintre modelele sale au vorbit despre mesajul acestui calendar şi modul în care îşi doresc să inspire femeile din actuala generaţie.

  Peter Lindberg doreşte ca prin acest calendar natural să aducă o provocare pentru standardul de frumuseţe prezentat în revistele de modă contemporane.

  Nicole Kidman, IANUARIE. Foto: PETER LINDBERGH

  Nicole Kidman, IANUARIE. Foto: PETER LINDBERGH

  Robin Wright, APRILIE. Foto: PETER LINDBERGH

  Robin Wright, APRILIE. Foto: PETER LINDBERGH

  Julianne Moore, SEPTEMBRIE-OCTOMBRIE. Foto: PETER LINDBERGH

  Julianne Moore, SEPTEMBRIE-OCTOMBRIE. Foto: PETER LINDBERGH

  Uma Thurman, OCTOMBRIE-NOIEMBRIE. Foto: PETER LINDBERGH

  Uma Thurman, OCTOMBRIE-NOIEMBRIE. Foto: PETER LINDBERGH

  Sursa: b1.ro
  Sursa foto: ELLE

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.