Calea Iuliu Maniu este curățată de Poliția Locală Arad. Cei care și-au parcat mașinile ilegal sunt buni de plată

  de O. Peniță | 16 iunie 2020, 12:37 PM | Știri Arad | Topic special

  1

  Echipaje ale Poliției Locale Arad au verificat astăzi la „sânge” autoturismele parcate pe Calea Iuliu Maniu. Rezultatul a fost că două dintre mașinile parcate au fost ridicate de polițiștii locali și duse la „adăpost”, cel puțin până în momentul în care proprietarii acestora vor merge să achite amenda stabilită de Consiliul Local Municipal.

  Din această cauză, ne referim la operațiunea de ridicare a autoturismelor, la un moment dat, s-a produs aglomerație pe sensul de mers Podgoria-Sala Polivalentă, circulându-se pe o singură bandă.

  Așadar, măsurile de relaxare s-au înmulțit, în schimb, măsurile de verificare a respectării regulilor se înmulțesc „și mai și”.

  Foto: Amator (șofer)

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.