duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Câinii fără stăpân din Arad, din nou în dezbatere publică

  de Special Arad | 12 noiembrie 2018, 12:23 PM | Administraţie

  0

  Comunicat. Primăria anunță organizarea unei dezbateri publice, joi, 15 noiembrie, de la orele 15:00, sala „Regina Maria” a Palatului Administrativ, având ca temă următoarele proiecte de hotărâri:

  Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea Hotărârii nr.208/2011 a Consiliului Local al Municipiului Arad pentru aprobarea regulamentului privind prevenirea apariției și proliferării animalelor fără stăpân pe domeniul public al Municipiului Arad-iniţiativa primarului

  Cetăţenii sunt invitaţi să îşi exprime părerea cu privire la aceste proiecte.
  Toate recomandările formulate în cadrul dezbaterii vor fi înaintate Consiliului Local al Municipiului Arad.
  Proiectele de hotărâri pot fi studiate la Serviciul Relaţii cu Publicul – camera 5 (Palatul Cenad) şi pe site-ul Primăriei Municipiului Arad la adresa www.primariaarad.ro (secțiunea Activități Normative-Proiecte de Hotărâri). Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0257/281850, interior 278.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.