Cafeneaua Întreprinzătorului la CCIA Arad

  de Special Arad | 30 aprilie 2015, 12:48 PM | Știri Arad

  0

  Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad în parteneriat cu Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România filiala Arad a organizat, miercuri 29 aprilie 2015, la sediul instituției, primul eveniment din seria întâlnirilor sub denumirea“Cafeneaua Întreprinzătorului”.

  În cadrul întâlniriiau fost dezbătute teme referitoare la impozitarea bacșișului, modificările aduse cotei de T.V.A. și propunerea pentru noul Cod fiscal și Codul de procedură fiscală. Discuțiile au fost moderate de președinteleCorpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România,filiala Arad, lect. dr. Petru Horga.

  Conceptul manifestărilor de acest gen a fost creat pentru a facilita dialogul între instituția Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad și alte instituții partenere și oameni de afaceri sau personalități din lumea economică.

  „Scopul acestor întâlniri este de a dezbate informații de interes din domeniul economic, financiar–contabil, juridic și de a colecta idei, sugestii și propuneri de îmbunătățire a factorilor care influenţează mediul de afaceri.Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad, fiind organism aparținător rețelei naționale a sistemului cameral,va sintetiza informațiile culese cu ocazia acestor întâlniri și va elabora propuneri pentru îmbunătățirea cadrului legislativ, înaintându-le factorilor decizionali”, a declarat Gheorghe Seculici, președintele CCIA Arad

  Seria de evenimente va continua în perioada următoare la CCIA Arad abordând și alte teme actuale care țin de economia regională și națională.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.