vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cadrele medicale din Arad se pot programa pentru vaccinare și prin call-center

  de Special Arad | 5 ianuarie 2021, 4:02 PM | Recomandările editorilor | Sănătate | Știri Arad

  0

  (foto: mediacover.ro)

  Pentru facilitarea programării tuturor categoriilor de persoane prioritizate a fi vaccinate împotriva COVID-19 în etapa I, au fost identificate mai multe posibilități de înscriere. Astfel, înscrierile se pot realiza de către personalul medical direct în platforma online creată în acest sens (la adresa https://vaccinare-covid.gov.ro/harta/, buton „Programează-te”) sau prin apelarea call-centerului Direcției de Sănătate Publică Arad, operaționalizat de Ministerul Apărării Naționale (MApN), împreună cu Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS). Numărul de telefon al call-centerului pentru Județul Arad este 0214144457, apelabil zilnic între orele 8:00 și 20:00 (inclusiv sâmbăta și duminica).

  Pentru cadrele medicale care optează să se programeze prin call-center, recomandăm a se respecta arondarea cabinetelor medicale pe centrele de vaccinare existente (în baza criteriului geografic), realizată de Direcția de Sănătate Publică a Județului Arad, disponibilă pe pagina de internet a instituției, http://www.dsparad.ro/ începând cu data de 6  ianuarie și comunicată prin e-mail către colegiile profesionale ale cadrelor medicale din Arad sau direct către adresele cabinetelor medicale. De asemenea, atragem atenția asupra faptului că programarea prin call-center se poate face doar de cadrul medical titular al codului de parafă, atât pentru persoana acestuia cât și pentru personalul medical aflat în subordine (de exemplu asistenții medicali).

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.