Cădere puternică pe Wall-Street. Acţiunile Netflix, Amazon, Facebook şi Apple, în scădere

  de - | 11 octombrie 2018, 8:22 AM | Internaţional

  0

  Cădere puternică a tuturor indicilor de pe bursa americană, la închiderea sesiunii. Indicii Dow Jones şi S&P 500 au avut cea mai mare cădere din ultimele şase luni, de mai mult de 3 la sută.

  În timp ce Nasdaq a avut cea mai slabă şedinţă de tranzacţionare din ultimii doi ani – a pierdut mai mult de 4 la sută.

  Căderea celor mai importanţi indici de Wall-Street a fost alimentată de fluctuaţiile companiilor din tehnologie din ultimele săptămâni. Acţiunile Netflix au scăzut cu 8,4 la sută, ale Amazon – cu mai mult de 6 la sută, iar Facebook şi Apple au pierdut şi ele mai mult de 4 procente fiecare.

  sursa: digi24

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.