vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cadavrul unei femei descoperit într-o remorcă, într-o parcare din Oradea. O altă victimă, încă în viață, găsită în apropiere

  de - | 11 iunie 2024, 12:19 PM | Regional

  0

  (foto: Digi 24 captură video )

  Un cadavru a fost descoperit marți dimineața într-o remorcă aflată într-o parcare pe strada Oneștilor din Oradea, relatează presa locală. Cadavrul se afla într-un geamantan. În împrejurimi mai fost găsită o victimă, în viață.

  Cea de-a doua victimă, tot femeie, care, se pare, este sora celei găsite fără suflare, a fost găsită în apropiere cu multiple leziuni, dar încă în viața, potrivit Digi24. Aceasta a fost dusă de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale și urmează să fie examinată de un medic legist.

  Polițiștii și criminaliștii fac cercetări, ipoteza cea mai probabilă fiind cea potrivit căreia cele două femei ar fi victimele unor proxeneți.

  Anchetatorii au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere din zona blocurilor de lângă parcare și discută cu locatarii din zonă.

  Cadavrul a fost ulterior ridicat de către un echipaj de pompe funebre, iar criminaliștii au continuat să investigheze, colectând probe de pe remorcă și din împrejurimi.

  sursa: Adevărul

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.