duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update Cadavru pe Mureș în zona fostei fabrici de zahăr

  de Special Arad | 17 august 2023, 2:05 PM | Știri Arad

  0

  În urmă cu puțin timp a fost descoperit un cadavru care plutea oe râul Mureș în zona fostei fabrici de zahăr. Pompierii s-au deplasat la fața locului pentru a scoate trupul nensuflețit la mal.

  Momenta nu se cunosc detalii cu privire la identitatea cadavrului.

  Vom reveni cu amănunte

  UPDATE: „La data de 17 august a.c., în jurul orei 14:00, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au fost sesizați despre prezența unui cadavru, în râul Mureș, în apropierea cartierului Alfa, din municipiu. Cu ocazia cercetării la fața locului s-a identificat o persoană de sex feminin, de aproximativ 50 de ani. Cadavrul a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Arad, pentru efecuarea autopsiei. În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzei decesului și identificării cadavrului”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.