miercuri, 4 octombrie, 2023

Special Arad Logo

  Update Pompierii ISU au extras un cadavru din Mureș, în zona Port Arthur

  de Special Arad | 11 iulie 2023, 8:35 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  imagine cu rol ilustrativ (arhivă)

  Pare a fi persoana dispărută în râu de duminică

  În această seară, în jurul orei 19:00, pompierii militari ai Detașamentului Arad au intervenit cu o autospecială de intervenție care are în dotare o barcă de salvare, pentru recuperarea unui cadavru din râul Mureș, în apropierea zonei Port Arthur.

  La sosirea echipajelor de intervenție a fost identificat trupul neînsuflețit al unui bărbat, în apropierea malului.

  Cadavrul a fost extras din apă, iar cazul a rămas în atenția organelor abilitate.

  Momentan, autoritățile nu au putut confirma dacă este vorba de bărbatul care a căzut în Mureș de pe pasarelă duminică. Se efectuează cercetări. Trupul găsit astăzi a fost predat la Medicină Legală.

  UPDATE

  Din primele observații și verificări, este vorba despre un bărbat de 36 de ani, din Curtici, fără urme de violență, informează IPJ Arad.

  Potrivit specialiștilor, cadavrul ar fi stat în apă aproximativ 2-3 zile, fiind astfel posibil să fie vorba despre persoana dispărută în râul Mureș de duminica trecută.

  Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală în vederea efectuării autopsiei, pentru stabilirea cauzei decesului și luarea măsurilor următoare.

  Citește și: Pompierii au reluat căutările persoanei care a căzut în râul Mureș de pe pasarela pietonală • Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.