luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Cadavru dezgropat în Buzău în fața unei case! Bărbatul fusese ucis de un prieten

  de - | 27 februarie 2021, 9:25 PM | Naţional

  0

  Trupul unui bărbat ucis în urmă cu trei săptămâni a fost dezgropat chiar din faţa casei presupusului criminal. După o partidă de băutură, bărbaţii s-ar fi luat la ceartă, iar până la bătaia fatală nu a mai fost decât un pas.

  Potrivit IPJ Buzău, în seara zilei de 26 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Pârscov au fost sesizaţi cu privire la dispariţia unui bărbat în vârstă de 37 de ani, din Pârscov.
  Imediat după primirea sesizării, poliţiştii au început activităţile de căutare şi depistare a persoanei dispărute. Activităţile au fost reluate în dimineaţa zilei de 27 februarie a.c.
  Din primele cercetări, s-a stabilit faptul că bărbatul în cauză, ar fi plecat de la domiciliu voluntar în urmă cu trei săptămâni, ultima dată fiind văzut în compania unui apropiat din localitate.
  Avand în vedere cele constatate, s-a constituit o echipă complexă formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Buzău, criminalişti, poliţişti din cadrul Secţiei de poliţie rurală Pârscov şi un medic legist, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, care au descins la domiciliul unui localnic de 39 de ani, cunoscut al persoanei dispărute.
  În urma cercetării la faţa locului, poliţiştii au găsit trupul neînsufleţit al bărbatului dispărut, îngropat în curtea localnicului de 39 de ani. Acesta a fost transportat cu ambulanţa la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.
  Barbatul în vârstă de 39 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvărşirii infracţiunii de omor, urmând a fi prezentat magistraţilor Tribunalului Buzău cu propunere de arestare preventivă.
  În cauză se continuă cercetările, cazul fiind declinat spre competentă soluţionare către Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.