duminicã, 24 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Butelie cu acetilenă, în flăcări la cariera de piatră din Păuliș

  de Ioana Costaș | 4 septembrie 2023, 4:00 PM | Știri Arad

  0

  O butelie de 60 de litri, în care se afla acetilenă – aceasta fiind folosită la diverse lucrări – a luat foc, luni după masa, la cariera de piatră din localitatea Păuliș, pompierii fiind solicitați să intervină pentru stingerea incendiului. Pompierii arădeni au acționat pentru răcirea buteliei, închiderea acesteia și asigurarea măsurilor.

  „În această după-amiază, în jurul orei 14:45, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o butelie cu acetilenă, aflată în incinta carierei de piatră din localitatea Păuliș. Pentru misiune au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Arad cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. La locul evenimentului au fost solicitați și pompierii voluntari ai SVSU Păuliș.

  La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta cu flacără deschisă la nivelul unei butelii cu o capacitate de 60 de litri, încărcată cu acetilenă. În aceste momente, pericolul este îndepărtat. Pompierii militari au acționat pentru răcirea buteliei, închiderea acesteia și asigurarea măsurilor specifice. Nu au fost înregistrate victime, pompierii militari acționând și pentru asigurarea unui perimetru de siguranță pentru protecția persoanelor aflate în proximitate”, a transmis ISU Arad.

   

  Citește și: 1.208 misiuni ale pompierilor militari arădeni în luna august

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.