marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Bursa locurilor de muncă, oportunitate pentru studenții și absolvenții UAV

  de Special Arad | 21 noiembrie 2023, 8:17 PM | Educaţie

  0

  Comunicat. Peste 300 de studenți și absolvenți ai UAV au fost prezenți, marți, la Bursa Locurilor de Muncă organizată de Universitatea „Aurel Vlaicu”, în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad.

  Oferte de locuri de muncă, programe de internship puse la dispoziție de cei 30 de angajatori, companii private și instituții au stârnit interesul studenților universității arădene de stat.

  Au participat la deschidere reprezentanți ai instituțiilor locale și județene, conducerea UAV, reprezentanți ai angajatorilor.

  „Este unul din evenimentele importante pe care universitatea noastră le organizează pentru a facilita legătura între mediul academic și cel economic, pentru a oferi  oportunități de angajare absolvenților și studenților noștri. Ne bucurăm de interesul manifestat de angajatori, de participarea lor la acest eveniment, de implicarea în activitățile noastre” a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.

  Aceasta este cea de a doua ediție a Bursei Locurilor de Muncă pentru studenți și absolvenți organizată în acest an de Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, prin  Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.