Burleanu, învins! Înlocuirile lui Prodan, Kassai şi Belodedici nu au fost validate de UEFA

  de Lucian Dănilă | 14 mai 2014, 3:38 PM | Sport

  0

  Surse federale susţin că în Comitetul Executiv UEFA de ieri nu ar fi fost validate înlocuirile lui Didi Prodan şi Miodrag Belodedici din Comisiile UEFA, scrie GSP.

  Noua administraţie a propus ca Radu Vişan să intre în locul lui Prodan la Comisia Hattrick, în timp ce Aurel Ţicleanu să-l înlocuiască pe Belodedici în Comisia Youth. Mircea Sandu a evitat să comenteze informaţia, spunînd doar că sînt probleme în acest moment: „Nu pot da detalii despre discuţiile din CEx al UEFA, dar ceea ce vă pot spune este că sînt probleme”, a spus Sandu pentru GSP.RO.

  Mai mult, nici măcar Răzvan Burleanu nu îl poate înlocui pe Adalbert Kassai. El nu a fost acceptat în locul acestuia în Comisia Juridică de la UEFA!

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.