Bun venit în Arad – Welcome to Arad City, Romania

  de [email protected] | 1 octombrie 2014, 11:01 AM | Cultură | Știri Arad | Video

  0

  Acum, când Aradul candidează la titlul de Capitală Culturală Europeană, este mai mult decât bine venit orice material de promovare a orașului, cu atât mai mult dacă e făcut profesionist. Filmulețul de față nu este foarte nou (a fost făcut anul trecut) și nu e nici singurul de acest gen; s-au mai făcut de către Mișcarea Arădeană (în regia lui Titus Muntean!), de câtre Asociația Respiră Verde sau de către Mixi Productions, acesta din urmă fiind comandat de Primăria Aradului. 

  Documentarul de mai sus este realizat de către Emanuel Dorian, în colaborare cu actorul Ștefan Statnic.

  Felicitări (și) din partea echipei Special Arad! 

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.