Bulgării de zăpadă pot provoca accidente. Mai ales când sunt țintiți către șoferii din trafic | Video

  de Mihai Todoca | 14 ianuarie 2019, 1:29 PM | Strada

  2

  A venit iarna, a nins, iar copiii au ieșit la joacă. Doar că unii nu înțeleg că o distracție pentru ei, ca și cea prezentată de noi, poate deveni foarte repede o tragedie. O cititoare ne-a atras atenția că pe strada principală din cartierul arădean Șega, în zona Checheci, mai mulți copii aruncă cu bulgări de zăpadă în mașinile care trec pe stradă. Pentru unii e distracție, poate nevinovată, dar pentru un șofer începător sau unul care stă mai prost cu nervii, e un lucru care poate conduce la un accident. În videoul prezentat mai jos se poate observa cum unul dintre copii aruncă cu bulgări de zăpadă după mașini, în timp ce o doamnă filmează (și ne-a trimis și nouă filmul). Șoferița ne mai spune că a încercat să le spună copiiilor că joaca lor e periculoasă, dar a primit înapoi doar înjurături: „În momentul în care am deschis geamul pentru a le spune că nu e ok ce fac au dat cu bulgări și în interiorul mașinii”.

  Educația, probabil, de acasă…

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. …acum doua luni puradeii au spart parbrizul unei fete chiar in fata mea…”pe Cocorilor” ! Acum ceva vreme au pus un bolovan pe linia de tramvai si cand vatmanu’ a oprit au “ciuruit” tramvaiu’ cu pietre spargand geamurile laterale! Asta cu bulgarii e veche…eu merg la lucru prin zona de 20 de ani! De fiecare data cand ninge pruncii de tigani te bombardeaza cu bulgari iar daca opresti ai belit-o! Vin stolurile! Pana nu demult “bombardau” cu pietre enoriasii care intrau la biserica din zona…
   Degeaba!
   Politia,Jandarmeria tot ce inseamna organ de mentinere a ordinii publice stau si asteapta sa faci reclamatie! Daca vrei facem un pariu…la vara stam o noapte,doua, zece cate vrei si ai sa vezi cate masini ala statului patruleaza-n zona! Si cand te gandesti ca sediu’ e la doi pasi!

   Suntem orbiti de politica da’ orasu’ nostru are rani adanci!

   +15 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.