sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  ExclusivBuldozerele sparg stadionul UTA! (GALERIE)

  de Lucian Dănilă | 5 august 2014, 1:35 PM | Sport | Topic special

  1

  A sosit și ziua în care legendara arenă Francisc Neumann – UTA cade sub loviturile buldozerelor. Firma care a câștigat licitația pentru construirea noii arene a intrat astăzi cu două buldozere în stadion și o parte din tribuna a doua, dar și o parte din peluze, au fost deja dărâmate.

  „Vom demola totul. Dacă totul va funcționa normal, în maxim o lună arena este demolată în totalitate”, spune unul dintre muncitori. Imaginea era una dezolantă. Pe arena pe care jucau cu ani în urmă Feyenoord, Leeds sau Steaua Roșie, dar și marea echipă UTA, acum vedeam doar mormane de moloz. O arenă moare, alta se va naște în același loc și partea bună este că lucrurile par că se mișcă.

  BULDOZER 2

  În antiteză cu demolarea arenei era domnul cu mașina de tuns iarba. În timp ce buldozerele spărgeau rând cu rând parte din tribuna a doua, terenul de joc era tuns…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.