miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Buldozerele au intrat pe arenele din Subcetate! Ce se întâmplă cu cele două terenuri de fotbal?

  de Lucian Dănilă | 16 februarie 2016, 3:51 PM | Sport

  1

  Știri Arad. Cele două terenuri de fotbal din cartierul Subcetate au devenit două maidane de pământ după ce buldozerele au intrat pe suprafața lor și au distrus iarba.

  Evident, arădenii din zonă și nu numai și-au făcut griji în privința viitorului acestor arene și au început să apară întrebări și zvonuri. „Va fi un nou Kaufland!”, spun unii.

  Tocmai pentru a afla un răspuns oficial l-am contactat pe Claudius Mladin, inspectorul școlar general al județului Arad, cele două terenuri fiind practic în proprietatea Clubului Sportiv Școlar Arad și implicit al IȘJ Arad.

  „Cele două terenuri sunt pregătite pentru competițiile atletice din luna martie care vor avea loc la Arad pe mai multe baze sportive din municipiu, printre care și cea din cartierul Subcetate. Vor avea loc aici atât Campionatele Europene de Aruncări,cât și Campionatele Naționale de Aruncări organizate de Federația Română de Atletism. Cei de la Primăria Arad, instituție care s-a implicat direct în organizarea celor două competiții, ne-au dat asigurări că terenurile vor fi pregătite acum pentru cele două competiții atletice, iar după finalizarea acestora vor fi regazonate cele două terenuri, sau mai bine spus, vor fi aduse la starea care au fost înainte. Ca unul care am fost pe cele două terenuri pot să spun că ambele suprafețe aveau probleme”, ne-a spus Claudius Mladin.

  Întrebat dacă nu s-a primit vreo ofertă de la un anumit investitor, Mladin a fost tranșant: „mai aia ne-ar lipsi. Să transformăm și singurele terenuri pe care le avem în vreun centru comercial…”

  subcetate 1

  FOTO: Așa arată acum cele două arene din cartierul Subcetate

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Probleme are domnul Mladin, că minte, al doilea teren (nu cel de lângă vestiare) a fost întotdeauna într-o stare foarte bună, deci problemele sunt undeva în visele lui pentru că are impresia că toți suntem proști și vom crede justificările pe care ni le aruncă, practic au intrat cu buldozerele în munca de zeci de ani a celui care a îngrijit aceste terenuri, numai el știe cum le-a îngrijit, acum au venit „stăpâni” și și-au preluat moșia pe care au neglijat-o zeci de ani

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.