„Buhăcianu va redeveni acel jucător care a ridicat tribunele în picioare la Arad”

  de Lucian Dănilă | 22 octombrie 2020, 3:34 PM | Sport

  0

  Vali Buhăcianu a fost unul dintre artizanii promovării echipei UTA în Liga 1. Atacantul adus la Arad de la Aerostar Bacău a fost golgeterul echipei în liga secundă, dar impactul cu Liga 1 a fost unul destul de dur pentru el.

  Buhăcianu a marcat în prima etapă în acel egal de pe terenul Viitorului Constanța, după care a ratat o imensă ocazie în jocul de la Pitești. Evoluțiile sale au fost șterse în meciurile cu Voluntari, cu Poli Iași sau cu Clinceni, dar antrenorul Gyuszi Balint are deplină încredere în jucătorul pe care îl pregătește. Balint crede că fotbalistul trebuie să își revină mai ales din punct de vedere mental, moralul său fiind destul de scăzut mai ales din pricina faptului că nu a mai găsit calea spre gol.

  „Vali Buhăcianu nu se exprimă cum s-a exprimat în momentul în care lumea îi scanda numele. A avut momente frumoase la Arad. Am avut discuții cu el și trebuie să înțeleagă că altele sunt așteptările. Asta nu știrbește încrederea noastră în el. Sunt convins că toți jucători care au fost contestați vor provoca momente de bucurie suporterilor noștri. Cu Buhăcianu vorbesc și lucrez mai mult din punct de vedere mental și sunt convins că va redeveni acel jucător care a ridicat tribunele în picioare la Arad”, spune Gyuszi Balint.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.