Bucurie la sediul USR Arad, după anunțarea exit-poll-urilor

  de Special Arad | 27 septembrie 2020, 9:58 PM | Politikos | Topic special

  1

  Primele exit-poll-uri care au fost date publicității, la ora 21, cele din București, au stârnit o bucurie imensă la sediul USR din Arad. Nicușor Dan poate fi considerat deja câștigător în capitală, având un procent „confortabil” peste cel al contracandidatului principal, Gabriela Firea.

  Se pare că USR ar fi obținut un procentaj favorabil și la Timișoara, conform exit-polurilor de la ora 19,30, unde candidatul Dominic Fritz este principalul contracandidat al primarului deocamdată în exercițiu, Nicolae Robu.

  Rezultate la Arad?

  Un alt motiv de bucurie pentru membrii USR Arad a venit doar în urmă cu câteva minute, când aceștia au aflat că au câștigat în patru secții de votare din municipiu.

  Repetăm, toate aceste date sunt doar primele rezultate, deocamdată neoficiale!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.