sâmbãtã, 13 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Bucurie la Arad! S-au scos la vânzare încă aproximativ 2.700 de bilete pentru meciul UTA – FCSB

  de Lucian Dănilă | 30 iulie 2021, 4:31 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Va fi record de audiență pe noua arenă „Francisc Neuman” din Arad. După ce meciul cu Farul a fost primul joc oficial disputat de UTA cu spectatori de la începerea pandemiei de coronavirus, la acel meci asistând 5.500 de spectatori, adică jumătate din capacitate, acum, la jocul cu FCSB, se poate juca cu tribunele pline la 75 la sută din capacitate.

  „Având în vedere Ordonanța de Urgență numărul 795 din 28 iulie 2021, publicată în Monitorul Oficial cu numărul 741 în 29 iulie 2021, clubul UTA anunță reluarea vânzării de bilete până la 75% din capacitatea Arenei „Francisc Neuman“.
  Biletele se vând atât online, la adresa https://www.bilete.ro/…/uta-arad-fcsb-casa-liga-1-31…/ cât și la stadion, începând de azi, vineri, 30 iulie, ora 19:00”, anunță clubul arădean.

  Miercuri, cele aproximativ 2.700 de bilete care au fost scoase la vânzare s-au epuizat într-un timp de o oră și 24 de minute, atât cele cumpărate de la casieria clubului cât și cele online. Cererea a fost mare, iar mulți arădeni care au dorit un bilet nu au mai apucat să cumpere. Spre norocul lor, odată cu noua ordonanță, este de așteptat ca și cele 2.700 care se vor scoate la vânzare să se epuizeze foarte repede.

  Așa cum scrie și în informarea clubului, vânzarea acestor bilete va începe astăzi la ora 19.00.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.