Bucureștiul nu e Arad. PNL nu l-a susținut pe Grindeanu în preluarea președinției interimare a Camerei Deputaților

  de - | 2 November 2021, 11:20 AM | Politikos

  0

  Deputatul PSD Sorin Grindeanu va prelua preşedinţia interimară a Camerei Deputaţilor, în urma unui vot în Biroul permanent al camerei.

  Decizia a fost luată după ce a expirat mandatul de interimar al liberalului Florin Roman.

  Liberalii s-au abținut de la vot, iar USR s-a opus, dar Grindeanu a reușit să obțină această funcție cu voturi de la PSD, UDMR, minorități și AUR.

  „Mă bucur că domnul Grindeanu a reuşit să creeze o majoritate în Parlament, să fie preşedinte interimar”, a spus președintele PSD, Marcel Ciolacu, într-o conferință de presă.

  „A fost un vot în care cei de la PSD și ceilalți – 7 au votat pentru mine. Următoarea propunere era dna Prună. Având majoritate, nu s-a mai supus la vot”, a spus Grindeanu.

  Întrebat dacă e un pas în colaborarea dintre PSD și PNL, Grindeanu a răspuns: „Nu. Nu am primit voturile PNL”, notează digi24.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.