Bryan Adams și Jon Bon Jovi au COVID-19. Amândoi și-au anulat evenimentele

  de - | 2 November 2021, 7:16 PM | Coronavirus | Monden

  0

  (foto: Facebook)

  Bryan Adams și Jon Bon Jovi sunt nevoiți să anuleze evenimentele. Cântăreții au fost testați pozitiv la coronavirus. 

  Potrivit Variety, citat de DigiFM, Adams urma să apară la ceremonia de admitere a Tinei Turner în Rock and Roll Hall of Fame. El urma să interpreteze un potpuriu de melodii, inclusiv „It’s Only Love”, un duet între Adams și Turner de pe albumul său din 1984, „Reckless”, dar un test COVID-19 pozitiv de ultim moment l-a făcut să nu poată participa.

  Un reprezentant al lui Adams a declarat că acesta este complet vaccinat și nu a prezentat niciun simptom.

  Jon Bon Jovi se află într-o situație similară, după ce un concert a fost anulat în fața unei mulțimi ce aștepta să fie informată despre diagnosticul său. Variety menționează că evenimentul, numit „Runaway With JBJ”, era programat pentru perioada 29-31 octombrie și includea o secțiune în care Bon Jovi povestea, o sesiune de întrebări și răspunsuri și o ședință foto, pe lângă o petrecere de Halloween.

  Un reprezentant al lui Bon Jovi afirmă că muzicianul este complet vaccinat și se simte bine.

  Sursa: DigiFM

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.