vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Bronz pe tatami! Arădeanul Luca Kunszabo a urcat pe podium la European Open Praga

  de Dan Lazăr | 1 martie 2021, 7:55 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Sportivul arădean Luca Kunszabo, participant la categoria +100 kg, a reușit să urce pe podiumul Openului de judo din Cehia și astfel să contribuie la așezarea României pe locul trei în clasamentul final al țărilor, după Olanda și Ungaria.

  Interesant este faptul că în finala pentru bronz, sportivul originar din Arad a trecut de un alt român și anume Mircea Crotioru. Kunszabo a trecut în optimi de ucraineanul Evgheni Balievski, în sferturi a câştigat în faţa altui ucrainean, Andrei Kolesnik, dar a pierdut în faţa unui al treilea reprezentant al Ucrainei, Aleksandr Gordienko, în semifinale.

  Tot duminică, judoka Cercea Marcel -81 kg, Creț Alex -100 kg, Croitoru Mircea +100 kg și Moscalu Serafima -70 kg s-au clasat pe locurile cinci.

  La competitia din capitala Cehiei au participat 270 de judoka (173 masculin si 97 femin) din 23 de țări.

  Pentru judoka tricolori, inclusiv Luca Kunszabo, urmează un important turneu în această săptămână: Grand Slamul de Tashkent, Uzbekistan.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.