Brandul Atifco, doborât de datorii! Distribuitorul local de alimente a intrat în faliment

  de - | 30 septembrie 2019, 1:12 PM | Business

  0

  Brandul Atifco Fine Food, unul dintre principalii distribuitori locali de alimente, cu afaceri anul trecut de peste 33 milioane lei și circa 100 de angajați, intră în faliment la foarte scurt timp după ce și-a cerut insolvența, reclamând atunci un volum mare de datorii către furnizori și bănci.

  Ultimele date analizate relevă că Atifco Fine Food a intrat acum în faliment. Atifco Fine Food distribuie, sub propriul brand, alimente precum orez, fasole, ulei, conserve, condimente. Anul trecut, compania, cu 100 angajați (de la 134 în anul precedent), a avut afaceri de 33,3 milioane lei (de la 57,2 milioane lei în 2017) și o pierdere în creștere puternică, de 12,9 milioane lei, de la un minus de circa 640.000 lei în 2017

  Datoriile pentru anul trecut sunt indicate de termene.ro la 38,8 milioane lei, de la 47,8 milioane lei în 2017. Din total, 7,2 milioane lei sunt datorii către stat la finele lunii iunie a acestui an. La finele anului trecut, datoriile către stat însumau 4,8 milioane lei.

  Citește mai mult la: profit.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.