joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Boulevard Fashion Festival – ediția a III-a – se apropie!

  de Special Arad | 20 august 2023, 12:09 PM | Monden | Știri Arad

  0

  Boulevard Fashion Festival se întoarce în forță și promite să transforme bulevardul Aradului într-o pasarelă fermecătoare. Luni, 21 august, de la ora 19, privirile pasionaților de modă vor fi îndreptate către un decor impresionant: fațada Teatrului Clasic „Ioan Slavici”.

  B.F.F. #3 își aduce contribuția la dezvoltarea industriei modei, promovând atât branduri si designerii consacrați, cât și pe cei emergenți.

  Organizatorii promit că festivalul va transforma zona din fața Teatrului Clasic „Ioan Slavici” într-o pasarelă de vis, pe care modelele vor defila îmbrăcate în creațiile cele mai inovatoare și uluitoare ale momentului. Lumini strălucitoare, muzică fascinantă și creații de excepție vor da naștere unui spectacol de neuitat, care va aduce în prim-plan tendințele cele mai actuale din lumea modei.

  Festivalul de modă reunește pentru o zi peste 40 de modele cu vârste cuprinse între 5 și 25 de ani. Acestea vor prezenta colecțiile brand-urilor arădene Atelier Mirabel, Atelier Arina Varga, Aria M, Ama Couture, Da Mara, Oana Panaitescu, Artists by Creative Academy, Giulia Grosan și Adrian Moisă student al Facultății de Design U.A.V.

  Boulevard Fashion Festival (B.F.F.) este un concept adus arădenilor prin viziunea agenției Lawinne Models, cu sprijinul Primăriei Arad și CMCA.

  Fiind un eveniment în aer liber, nu există o taxă de participare pentru public. Dress code: elegant.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.