luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Botoșănean înjunghiat de soție, după ce acesta a întrebat-o dacă îl înșeală

  de - | 21 mai 2023, 11:40 AM | Naţional

  0

  (foto: arhivă)

  Totul s-a petrecut sâmbătă după-amiază, într-o scară de bloc, de pe strada Săvenilor, din municipiul Botoșani. Bărbatul de 38 de ani își bănuia soția de infidelitate. Acesta ar fi strâns o serie de dovezi privind infidelitățile nevestei. Sâmbătă, bărbatul s-a întors acasă și a confruntat-o, cerându-i explicații. Soția, o femeie de 26 de ani, nu a stat prea mult la discuții și ar fi pus mâna pe un cuți, înjunghiindu-și soțul în abdomen și în gât. Bărbatul a fugit, încercând să scape cu viață. Soția nu s-a lăsat, ci l-a urmărit până la ieșirea din bloc. Bărbatul a căzut pe stradă plin de sânge, iar câțiva trecători au sunat la 112.

  Botoșăneanul înjunghiat a fost preluat de o ambulanță și dus de urgență la spital. Acesta a primit îngrijiri medicale și, deocamdată, este în afara pericolului.

  Polițiștii au prins-o pe soția bănuită că și-a înjunghiat bărbatul, femeia fiind reținută și dusă la audieri. Cuplul are un copil. Momentan cercetările continuă, urmând a se stabili care sunt măsurile ce trebuie luate.

  Violența în familie este o problemă la nivelul județului Botoșani. Cazul este însă unul atipic. În majoritatea cazurilor, partenerul de sex masculin este cel care agresează, fiind rare situațiile în care soțul sau concubinul ajung victime ale violenței domestice.

  Mai multe detalii AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.