Bone Ferenc, profesorul din Arad, și-ar fi ucis iubita pentru că aceasta i-a refuzat cererea în căsătorie

  de Special Arad | 27 May 2022, 2:58 PM | Știri Arad

  0

  Bone Ferenc, iubitul Beatei Molnar, tânăra dată dispărută din Cluj și găsită moartă în Bihor, a recunoscut că el este cel care a omorât-o.

  Conform antena3.ro, bărbatul și-a ucis iubita pentru că Beata Molnar a refuzat să se căsătorească cu el.

  Sursa citată scrie că Bone Ferenc a sugrumat-o pe tânără la Valul Miresei, potrivit anchetatorilor, fiindcă a cerut-o în casătorie, dar aceasta a refuzat și a cerut să se întoarcă înapoi la Cluj.
  Bărbatul spune că „și-a pierdut mințile” când a auzit refuzul, dar nu și-a dorit să o omoare. El le-a povestit anchetatorilor că doar în momentul în care femeia și-a schimbat culoarea feței și nu s-a mai mișcat și-a dat seama de fapta pe care a comis-o.

  Cu toate acestea, Ferenc i-a luat cadavrul, l-a pus într-un sac menajer, apoi în portbagajul mașinii și a căutat un loc în care să scape de trupul tinerei.

  Ulterior, Bone Ferenc a plecat în Oradea pentru a se ascunde. Bărbatul s-a ascuns în vagonul unui tren dezafectat, din apropierea Gării CFR, până când l-au prins polițiștii acolo.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.