luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Bombă” de aproape un milion de euro la Arad! Contrabandiștii de țigări, loviți direct în depozit

  de Special Arad | 8 august 2019, 10:47 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad | Topic special

  6

  Comunicat. Polițiștii orașului Nădlac, împreună cu cei ai orașului Pecica, Biroul de Ordine Publică, Secțiile 1 și 2 Rurală Arad, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad au depistat un depozit de țigarete de contrabandă.

  În seara zilei de 7 august a.c., polițiștii s-au deplasat la sediul unei societăți comerciale de pe strada 6 Vânători de municipiu, unde, în două microbuze și o autoutilitară exista suspiciunea că s-ar afla țigări de contrabandă.

  Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad a dispus efectuarea cercetării la fața locului, în autovehicule fiind depistate 3.540.000 de țigarete (354 de baxuri) de diferite mărci, netimbrate și timbrate necorespunzător, susceptibile a proveni din contrabandă, în valoare de aproximativ 800.000 de euro.

  Țigaretele au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi identificate persoanele implicate în acest caz, în vederea tragerii acestora la răspundere penală.

  TIGARI5 TIGARI4 TIGARI3 TIGARI1

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. macar sa ii mai rareasca, si aia e BINE ! FELICITARI !!!
   Asta cu toate ca sunt semifumator si mai iau si eu de la ‘piatza’, tot sunt PERFECT DE ACORD cu stirpirea lor. Si oricum fumez, si as fuma MAI PUTIN de nu ar fi leprele astea

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.