Bogdan și-a filmat tentativa de sinucidere live pe facebook! S-a izbit într-un TIR: „Tot ce am vrut eu a fost ea”

  de - | 6 august 2019, 1:30 PM | Naţional

  0

  Un tânăr din Deva a suferit un grav accident de circulaţie în timp ce circula cu viteză pe o autostradă din Germania şi îi transmitea un mesaj de adio iubitei.

  Bogdan C. (22 de ani), un tânăr din Deva, a fost victima unui accident cumplit de circulaţie pe o autostradă din Germania. Românul a produs intenţionat accidentul în timp îi transmitea „Live” un mesaj în care îşi exprima dezamăgirea că fusese părăsit. În timp ce gonea cu peste 170 de kilometri la oră, cu telefonul în mână, tânărul a relatat că vrea să se sinucidă fiindcă tocmai se despărţise de iubita cu care avusese o relaţie de trei ani. „Mi-a spus că ea nu mai vrea nimic cu mine. Mi-a spus că ea se desparte de mine. Tot ce am vrut eu a fost ea”, a transmis Bogdan, cu câteva secunde înainte de a intra cu autoturismul într-un autotren, pe o bretea a autostrăzii. Până în prezent nu se cunosc detalii despre starea tânărului. Incidentul a avut loc ieri la ora 21.30, (ora României).

  Vezi video : AICI

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.