marþi, 28 mai, 2024

Special Arad Logo

  Bogdan Ciacli, singurul elev din județul Arad care a luat 10 pe linie la Bacalaureat

  de Raluca Medeleanu | 4 iulie 2018, 11:01 AM | Educaţie | Topic special

  2

  El este mândria Aradului. Bogdan Ciacli, elev la Colegiul Național „Moise Nicoară”, a reușit extraordinara performanță să obțină nota 10 la fiecare probă de la examenul de Bacalaureat. Este astfel singurul din întregul județ Arad care a reușit acest lucru la examenul din anul acesta.

  Despre Bogdan, care este totodată și șeful de promoție la „Moise Nicoară” am mai scris și cu ocazia festivității de încheiere a liceului, la finalul lunii mai, când ne-a impresionat peste putință cu discursul pe care acesta l-a susținut pe treptele holului principal al Colegiului. Întregul articol îl puteți citi AICI.

  Menționăm, cu regret pentru țara noastră că pierde un asemenea tânăr inteligent, dar cu mândrie pentru el, că Bogdan a fost acceptat la Facultatea de Drept din cadrul Universității Cambridge, în Anglia.

  bogdan ciacli nota zece bac 2018

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.