Boca Juniors, surpriza de la Cupa Arena Ionuț Popa! Milan a luat campionatul

  de Lucian Dănilă | 30 august 2014, 2:07 PM | Sport

  0

  Surpriză mare la Cupa Arena Ionuț Popa, competiție desfășurată ieri seară la arena al cărei proprietar este fostul antrenor al echipelor UTA și Poli Iași. Boca Juniors, echipă care nu s-a numărat printre fruntașele campionatului, a învins atât pe Milan cât și pe Șimand și a câștigat trofeul!

  Boca Juniors a început foarte slab competiția. A jucat în primul tur cu Rangers și a fost condusă la pauză cu 2-0. Echipa care a copiat numele celebrei echipe din Buenos Aires, la care a jucat și Maradona,  a revenit după pauză și după timpul regulamentar a fost 2-2. A urmat loteria penaltyurilor și a Boca a câștigat cu 6-5.

  În semifinale nimeni nu le acorda nicio șansă în fața campionilor de la Milan. De data aceasta Boca a început bine, cu 2-0, iar la final scorul avea să fie 7-6! Astfel, după ce a scos campioana, Boca avea să joace finala contra vicecampionilor de la Șimand, echipa condusă de profesorul Mărcuș. Șimandul a condus 1-0 la pauză, apoi 2-1, dar Boca a revenit spectaculos și în ultimele 6 minute a marcat de trei ori câștigând cu 4-2!

  La final, Ionuț Popa, organizatorul competiției, a oferit cupa celor de la Boca, dar și o cupă pentru titlul de campioni celor de la Milan.

  IMG_6242

  Reamintim că luni începe o nouă ediție de campionat la Arena Ionuț Popa, competiție la care vor participa 16 echipe.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.