joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Boala lui Mihai Leu a recidivat. Marele sportiv este sub supravegherea medicilor de la Spitalul Fundeni

  de Special Arad | 12 mai 2024, 11:18 AM | Naţional | Sport

  0

  Mihai Leu duce o nouă luptă, însă nu pe circuitul de raliu sau pe ringul de box, unde a obținut performanțe notabile pentru România. Sportivul a suferit o intervenție chirurgicală la Hunedoara, din cauza unei complicații legate de cancerul de colon care i-a apărut în urmă cu 10 ani.

  Medicii de pe secţia de ATI a spitalului din Hunedoara au decis transferul campionului la Bucureşti, iar acum, acesta se află sub supravegherea medicilor la Spitalul Fundeni. Mihai Leu a transmis pe pagina sa de Facebook că este pe mâini bune şi că se gândeşte să revină cât de curând pe circuit.

  În 2014, Mihai Leu a aflat că are cancer la colon. Campionul la box şi raliu a petrecut atunci două luni în spital şi a fost operat de două ori. Sportivul în vârstă de 55 de ani este campion absolut la raliuri şi deţine trei titluri naţionale la Viteză în Coastă.

  Mihai Leu a fost campion mondial WBO la semimijlocie în 1997. S-a retras din box în urma unei accidentări, fiind neînfrânt. După ce a renunțat la box a început apoi să concureze ca pilot de raliu, unde a devenit campion național în 2003.

  Citește și: Start la Festivalul Internațional de Teatru Nou – ediția a IX-a

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.