miercuri, 6 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  BNR face angajări. Care sunt condiţiile cerute unui îngrijitor

  de Special Arad | 3 iunie 2014, 11:04 PM | Business

  0

  BNR caută o persoană care să facă curăţenie în agenţia din Braşov. Pentru a obţine acest post, candidatul trebuie să aibă examenul de bacalaureat luat şi să treacă printr-un concurs cu trei probe.

  Reprezentanţii Băncii Naţionale a României (BNR) scot la concurs un post de îngrijitor în agenţia din Braşov. Principala atribuţie pe care o va avea îngrijitorul vor fi aceea de a face curăţenie în spaţiile agenţiei. Îngrijitorul trebuie să se ocupe însă şi de alte activităţi administrative specifice postului, conform anunţului de angajare publicat pe site-ul BNR, scrie Gandul.info.

  Pentru a deveni îngrijitor la BNR, trebuie să ai diplomă de bacalaureat şi să treci cu succes un concurs cu trei probe.

  Viitorul îngrijitor trebuie, totodată, să se prezinte la concurs cu lecţiile bine făcute şi să cunoască legea nr. 312/2004 care reglementează statului BNR.

  Înscrierile în concurs se fac prin depunerea unui dosar, online sau la sediul agenţiei, care cuprinde, printre altele, un CV, o copie după diploma de bacalaureat, o adeverinţă medicală eliberată de medicul de familie care „să ateste starea de sănătate corespunzătoare postului scos la concurs” şi certificatul de căsătorie, acolo unde este cazul. Înscrierile se fac până pe data de 6 iunie.

  Pe 10 iunie, candaţii selectaţi în urma analizării dosarelor vor fi contactaţi, iar pe data de 12 iunie vor avea loc cele trei probe de concurs, respectiv „proba practică, evaluarea compatibilităţii cu postul, prin testare psihometrică şi interviu şi interviul profesional”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.