joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  BMW seria 1 căutat în Belgia, depistat la frontiera română

  de Special Arad | 7 iulie 2016, 12:28 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Nădlac II –Csanadpalota au depistat un cetăţean român care conducea un autoturism marca BMW seria 1, în valoare de peste 10.000 euro, căutat de autorităţile din Belgia.

  În data de 06.07.2016, ora 19.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat în vederea efectuării formalităţilor de frontieră pe sensul de intrare în România, cetăţeanul român Andrei D, în vârstă de 29 de ani, conducând un autoturism marca BMW seria 1, înmatriculat în Belgia. Tânărul era însoţit de un conaţional, Alin C, în vârstă de 21 de ani.

  La controlul de frontieră, şoferul a prezentat pentru autoturismul în cauză un certificat de înmatriculare emis de autorităţile din Belgia.

  În urma verificărilor s-a constatat că autoturismul figura în baza de date ca fiind furat din Belgia din data de 18.05.2016.

  Faţă de cele constatate, Alin C, pasager al autoturismului, a relatat că a achiziţionat maşina din Belgia contra sumei de 3.500 euro şi că nu avea cunoştinţă de faptul că aceasta ar avea probleme, primind cheile şi certificatul de înmatriculare.

  Autoturismul, cu o valoare de piaţă de peste 10.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Arad până la finalizarea cercetărilor, în cauză poliţiştii de frontieră întocmind acte de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.